Politica de retur
Coș Cumpărături

Politica de retur

Momentan produsele de pe siteul www.giftnet.ro nu se comercializeaza, ele au doar rol informativ.

POLITICA DE RETUR


Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate pe WWW.GIFTNET.RO si doriti sa refuzati cumpararea si implicit sa primiti banii inapoi, puteti apela la politica de returnare a produselor in maximum 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor DIRECTIVEI 2011/83/EU A PARLAMENTULUI si CONSILIULUI EUROPEAN si a ORD. GUV. RO nr.34/2014, cu privire la protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau cel dorit de client. dellaconte.com va inapoia contravaloarea totala a comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a cererii ( mail……………. ). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport ale returului marfa. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).
Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs.- conform formularului de retur.
Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului. In cazul acestor situatii - nu veti suporta nici o taxa în plus. Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.
Un contract la distanta este inteles ca fiind contractul pentru produse sau sevicii incheiat intre un vanzator si un consumator, intr-un sistem de vanzare organizat de vanzator care foloseste exclusiv, inainte si la executarea aceastui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta.
Pentru orice detalii sau neclaritati cu privire la returnarea produselor va rugam sa contactati departamentul SERVICII CLIENTI.


CEREREA DE RETUR. Autorizarea Returnarii Marfii 
Acceptam retururi in limita a 14 zile de la livrarea produselor. Perioada de anulare va expira la 14 zile de la ziua urmatoare celei cand ati dobandit fizic proprietatea asupra bunurilor.
*Consumatorului/clientului i se cere sa trimita inapoi bunurile nu mai tarziu de 14 zile dupa ce a informat vanzatorul (GIFTNET.RO) despre decizia sa de a se retrage din contract.

Atunci cand doriti sa returnati un produs – contactati departamentul nostru la adresa de e-mail [email protected]