Informatii Livrare
Coș Cumpărături

Informatii Livrare

Momentan produsele de pe siteul www.giftnet.ro nu se comercializeaza, ele au doar rol cu caracter informativ.

Giftnet.ro isi rezerva  dreptul sa refuze o comanda in cazul in utilizatorul nu a introdus informatii complete despre destinatia unei livrari.

Odata ce o comanda este plasata pentru articole disponibile, ea nu mai poate fi modificata. Comenzile facute separat vor fi expediate separat.

Magazinul nostru online GIFTNET.RO isi rezerva dreptul sa prelungeasca timpul de manevrare daca o comanda nu poate fi expediata din motive aflate in afara controlului . In timpul promotiilor si reducerilor pot aparea intarzieri in expedierea imediata.

Magazinul online GIFTNET.RO isi rezerva dreptul de a refuza sa proceseze o comanda si /  au oferi vreun serviciu oricand, oricui.

Pentru plasarea unei comenzi pe WWW.GIFTNET.RO, clientii obligatoriu trebuie sa:

- aiba cel putin varsta de 18 ani.

- fie eligibili si competenti ca parteneri responsabili din puct de vedere legal.

- sa fie de acord cu Termenii si Conditiile GIFTNET.

 Momentan magazinul nostru online de ceasuri si cadouri este in standby si vom vedea pe viitor daca putem sa livram produsele, momentan livram nici un produs pana nu ne clarificam situatia furnizorilor de ceasuri barbati online din strainatate.

Livrarea se face prin FAN Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia.

Tariful per colet este de 20 RON prin Curierat rapid (dureaza 1-2 zile), iar prin Posta Romana tariful este de 10 lei (dureaza 2-3 zile), iar toate comenzile cu valoare de peste 300 RON beneficiază de Transport Gratuit prin Curierat Rapid.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 15:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni.

Procesarea comenzii dvs. este intre 1 si 2 zile lucratoare ( in functie de disponibiliatea produsului).